bed and breakfast texel bedandbreakfast texel zimmer texel texel pension

Gastenverblijf 'Droom'

Gastenverblijf "Droom" grenst aan onze ruime tuin met oude boomgaard. Zelfs de vogels zijn weg van deze kamer wat terug te vinden is in de slaapkamer.

handwrite-droom

'Een droom komt uit'

Maar wees gerust, u zult niet wakker liggen van vogel geschater, maar juist heerlijk wegdromen in het bijzondere bed. Droom heeft een aparte woon- en zitkamer en een badkamer met inloopdouche waarin verzorgingsproducten van Rituals voor u klaar staan. Huisdieren zijn hier welkom, ook voor hun hebben wij een zacht kleed en de eet/drinkbak staat klaar.

Op de kamer staat een Segafredo koffie apparaat, waterkoker, koelkastje en een tv met dvd speler. De koffie en thee zijn gratis, u kunt kiezen uit vele soorten thee van het merk Tik Tak. Bij IJzersterke Gastvrijheid hoort voor ons ook een mooi ontbijt met streekproducten, producten uit eigen tuin, eieren van Texelse scharrelkippen en vleeswaren van de vakslager Peter Haker. Dit ontbijt wordt bij u gebracht op een door u gewenst tijdstip (tussen 8.00 en 9.30 uur).zoover beoordeling
but-fotos

Prijzen, Beschikbaarheid en Boeken

Klik onderstaande button "Reserveer", vul daarna aankomstdatum en het aantal dagen van uw verblijf in om beschikbaarheid en prijs van Gastenveblijf DROOM te bekijken en eventueel te boeken.