bed and breakfast texel bedandbreakfast texel zimmer texel texel pension

Gastenverblijf 'Lucht'

Gastenverblijf 'Lucht' ligt op de bovenverdieping van ons huis, aan de achterkant met uitzicht op de tuin. Lucht staat voor pure romantiek en luxe.

 

handwrite-lucht

'Onder koninklijk toezicht'

Door de Koningin zelf wordt dit voortdurend gecontroleerd. Het zitgedeelte grenst aan uw eigen dakterras waar u heerlijk kunt genieten van de Texelse lucht, en in de winter ziet u hier het licht van de vuurtoren naar binnen schijnen.

Het knusse bed is gemaakt in een nis onder het schuine dak met dakraam zodat u vanuit uw bed kunt genieten van de mooie sterrenhemel met uitzicht op de melkweg.

Vanuit uw romantische bad op pootjes kunt u genieten van curiosa, kroonluchter, buitenlucht en zelfs een mooie film. In de badkamer staan de verzorgingsproducten van Rituals voor u klaar. Zeer geschikt voor een romantische overnachting, graag dit even aangeven bij het boeken. Een gastenverblijf vol verrassingen en humor .

Op de kamer staat een Segafredo koffie apparaat, waterkoker, koelkastje en een tv met dvd speler. De koffie en thee zijn gratis, u kunt kiezen uit vele soorten thee van het merk Tik Tak.

Bij IJzersterke Gastvrijheid hoort voor ons ook een mooi ontbijt met streekproducten, producten uit eigen tuin, eieren van Texelse scharrelkippen en vleeswaren van de vakslager Peter Haker. Dit ontbijt wordt bij u gebracht op een door u gewenst tijdstip
(tussen 8.00 en 9.30 uur).zoover beoordeling
but-fotos

Prijzen, Beschikbaarheid en Boeken

Klik onderstaande button "Reserveer", vul daarna aankomstdatum en het aantal dagen van uw verblijf in om beschikbaarheid en prijs van Gastenveblijf LUCHT te bekijken en eventueel te boeken.