bed and breakfast texel bedandbreakfast texel zimmer texel texel pension

Gastenverblijf 'Verlangen'

Gastenverblijf Verlangen ligt op de bovenverdieping van ons huis, aan de achterkant met uitzicht richting de Waddendijk. Voor romantiek met een knipoog kunt u terecht in het luxe "Verlangen".

handwrite-verlangen

'Luxe en ruimte'

De ruime, lichte woonkamer heeft alle luxe en in de slaapkamer met authentieke bedstee kunt u heerlijk wegdromen en uitslapen. De badkamer heeft een riant bubbelbad waarin je alleen kunt ontspannen maar ook samen kunt genieten van alle mooie dingen in het leven. In de badkamer staan Rituals verzorgingsproducten voor u klaar. Zeer geschikt voor een romantische overnachting, graag dit even aangeven bij het boeken.

Op de kamer staat een Segafredo koffie apparaat, waterkoker, koelkastje en een tv met dvd speler. De koffie en thee zijn gratis, u kunt kiezen uit vele soorten thee van het merk Tik Tak. Bij IJzersterke Gastvrijheid hoort voor ons ook een mooi ontbijt met streekproducten, producten uit eigen tuin, eieren van Texelse scharrelkippen en vleeswaren van de vakslager Peter Haker. Dit ontbijt wordt bij u gebracht op een door u gewenst tijdstip (tussen 8.00 en 9.30 uur).zoover beoordeling
but-fotos

Prijzen, Beschikbaarheid en Boeken

Klik onderstaande button "Reserveer", vul daarna aankomstdatum en het aantal dagen van uw verblijf in om beschikbaarheid en prijs van Gastenveblijf VERLANGEN te bekijken en eventueel te boeken.