bed and breakfast texel bedandbreakfast texel zimmer texel texel pension

Gastenverblijf 'Vuur'

Gastenverblijf Vuur ligt op de benedenverdieping aan de voorkant van ons huis . De naam "Vuur" is niet zomaar gekozen.

handwrite-vuur

'Onder de smederijbalken'

In dit mooie, zonnige verblijf heeft vroeger nog het smidsvuur gebrand, de sporen hiervan zijn aan het plafond nog duidelijk te zien. Wij hebben de sfeer van de oude smederij gecombineerd met de luxe waarbij u heerlijk tot rust kunt komen. Het zitgedeelte is van het slaapgedeelte gescheiden door een mooie antieke kast, de aankleding is gedaan met een gezonde dosis humor. De badkamer is voorzien van een inloopdouche waarin verzorgingsproducten van Rituals voor u klaar staan. Huisdieren zijn hier welkom ook voor hun hebben wij een zacht kleed en de eet/drinkbak staat klaar..

Op de kamer staat een Segafredo koffie apparaat, waterkoker, koelkastje en een tv met dvd speler. De koffie en thee zijn gratis, u kunt kiezen uit vele soorten thee van het merk Tik Tak. Bij IJzersterke Gastvrijheid hoort voor ons ook een mooi ontbijt met streekproducten, producten uit eigen tuin, eieren van Texelse scharrelkippen en vleeswaren van de vakslager Peter Haker. Dit ontbijt wordt bij u gebracht op een door u gewenst tijdstip (tussen 8.00 en 9.30 uur).zoover beoordeling
but-fotos

Prijzen, Beschikbaarheid en Boeken

Klik onderstaande button "Reserveer", vul daarna aankomstdatum en het aantal dagen van uw verblijf in om beschikbaarheid en prijs van Gastenveblijf VUUR te bekijken en eventueel te boeken.