bed and breakfast texel bedandbreakfast texel zimmer texel texel pension

Gastenverblijf 'Zilt'

Prijzen

€ 110.- per 2 personen per nacht.

  • 1 persoonskorting € 35.-
  • kinderen tot 3 jaar gratis
  • kinderen tussen 3 en 12 jaar 50% korting
  • 1 nachts toeslag € 20,- (bij verblijf van 1 nacht in de maanden april t/m augustus)
handwrite-zilt

'Lonkend naar de zee'

Gastenverblijf "Zilt" ligt op de bovenverdieping en kijkt uit op de Kikkertstraat. Zilt lonkt naar de zee met een gezonde dosis humor. De sfeer van vroeger gecombineerd met de luxe van nu.

Een ruime zitkamer en een aparte slaapkamer met een bed uit grootmoeders tijd waarin "Kapitein Haak" misschien nog wel heeft geslapen. De ruime badkamer is voorzien van een inloopdouche waarin verzorgingsproducten van Rituals voor u klaar staan. Kortom een bijzonder verblijf met alle luxe en ruimte voor diegene die juist dat beetje meer zoeken.

Op de kamer staat een Segafredo koffie apparaat, waterkoker, koelkastje en een tv met dvd speler. De koffie en thee zijn gratis, u kunt kiezen uit vele soorten thee van het merk Tik Tak.

Bij IJzersterke Gastvrijheid hoort voor ons ook een mooi ontbijt met streekproducten, producten uit eigen tuin, eieren van Texelse scharrelkippen en vleeswaren van de vakslager Peter Haker. Dit ontbijt wordt bij u gebracht op een door u gewenst tijdstip (tussen 8.00 en 11.00 uur).zoover beoordeling
kalender bed and breakfast
but-fotos

Prijzen

€ 110.- per 2 personen per nacht.
1 persoonskorting € 35.-
kinderen tot 3 jaar gratis
kinderen tussen 3 en 12 jaar 50% korting
1 nachts toeslag € 20,- (bij verblijf van 1 nacht in de maanden april t/m augustus)