BED & BREAKFAST De Smederij

- Waar mooie herinneringen gesmeed worden -

Image
Image
Image

Voor een bijzonder nachtje slapen

Houdt u ervan om buiten de gebaande paden te gaan? En staat u open voor een unieke ervaring? Kom dan logeren in Smederij Texel!
Wij bieden u wat u nergens op Texel vindt: een B&B waar alles anders is. Met vijf unieke kamers, geschikt voor alleen volwassenen, in een fantastische omgeving zorgen wij ervoor dat u Texel op een andere manier leert kennen.

Kies voor een heerlijk weekendje weg op Texel

Het is altijd tijd voor Texel, want hier vier je het leven. Veel is er niet voor nodig om je volmaakt gelukkig te voelen op Texel. Het eiland heeft zoveel moois te bieden. Een schitterend Nationaal Park met ruige blonde duinen, kwelders, zoute kreken en een vuurtoren met een markante geschiedenis. Uitgestrekte stranden om lange wandelingen te maken. Sportieve activiteiten, mooie winkels. Culinair genieten op alle niveaus. Tot een Michelin-ster aan toe. Dat en veel meer is Texel.
Een korte break in Smederij Texel maakt dat u er weer even tegen kunt.

Recensies

Ruud & Sophie

Lieve gastvrouw en -heer,
Wat een heerlijke plek om te ontsnappen aan de hectiek van werk, stad en corona! We hebben genoten van het heerlijke bubbelbad, de details in de kamer en het gerieflijke tuinhuisje waar we hebben gebreid en gelezen.
Wij wensen jullie alle goeds toe en hopen nog terug te komen in de Cocksdorp. 

Liefs Ruud & Sophie

p.s. onze eerste vakantie samen en die smaakt naar meer! ?

Nanno & Linda

Heerlijk verblijf!
Fantastisch ontbijt!
Veel succes met de B&B. 

Bedankt! ?

Nanno &  Linda

Willem & Heleen

Heerlijke dagen gehad hier in 'de Smederij' en op Texel.
Wat een prachtig en verzorgd verblijf!
Heel hartelijk bedankt en wie weet tot ziens! 

Lieve groeten, 

Willem & Heleen

Sonja & Esther

Op de valreep konden wij nog even genieten alhier op het altijd mooie Texel, maakt niet uit welk seizoen. enkele winkels nog open, vandaag niet meer...
We hebben heerlijk geslapen in de bedstee en ons buikje meer dan vol gegeten 's ochtends aan een voortreffelijk ontbijt geserveerd op ludieke wijze. 

Het heeft ons echt aan niets te kort gedaan. We komen vast terug!

Warme groet uit Fryslan, Sonja & Esther

Janko en Jolanda

Voor ons was dit de eerste ervaring met een B&B. Het is ons heel goed bevallen. Jullie hebben een mooie B&B met veel potentie om jullie eigen stempel op te drukken. Fijn dat je 'gewoon' kopjes, bestek of handdoeken kunt pakken. Het ontbijt in een picknickmand was heerlijk. We hebben genoten! 

We komen zeker nog een keer terug!

Janko en Jolanda

previous arrow
next arrow

Gastenverblijven met een eigen identiteit

Niets in onze kamers is standaard. Geen standaardbedden en geen dertien-in-een-dozijn-meubelen, maar een zorgvuldig samengestelde inrichting, waarin u steeds weer nieuwe details ontdekt. Met liefde en aandacht gedaan om u een fijn verblijf op het mooiste Waddeneiland van Nederland te kunnen bieden. Vol romantiek en avontuur. Want op Texel is altijd wat nieuws te ontdekken.
Zing, loop, fiets, geniet, lach en bewonder!

Prachtige ligging

Bed & Breakfast Smederij Texel ligt op een uitstekende locatie in het meest noordelijke dorp De Cocksdorp. Midden in de centrumstraat, omringd door mooie panden. En met enkele speciaalzaken en diverse restaurants op loopafstand. Voor onze B&B kunt u inhaken in een prachtige wandelroute of opstappen voor een mooie fietstocht. Binnen een paar honderd meter bent u bij de Waddendijk en kijkt u uit over het Werelderfgoed Waddenzee. Op korte afstand ligt het uitgestrekte duingebied van Eierland. Dat is onderdeel van het Nationaal Park Duinen van Texel. De Texelse vuurtoren is al goed zichtbaar. Heel bijzonder is het brede strand achter de vuurtoren: daar komen de Waddenzee en de Noordzee samen. En goed om te noemen: Texel is heel hondvriendelijk. Op de meeste plekken waar u welkom bent, is uw hond dat ook.

En blijft u liever dichtbij huis? In de grote tuin achter onze B&B vindt u genoeg plekjes om u met een goed boek terug te trekken. Misschien wel in de oude boomgaard of onder de imposante walnotenboom. Ook hebben we een verwarmd tuinhuis waar u gebruik van kunt maken. Onze tuin is een prachtig paradijs op Waddeneiland Texel.
Image

Het pand ademt de sfeer van weleer

Kijk eens naar de oude muren en plafondbalken. Gebruik uw fantasie en droom weg naar lang vervlogen tijden. Lees meer over de geschiedenis van de smederij en zijn bewoners.

Een pand met een rijke geschiedenis

Al bij binnenkomst voelt u de geschiedenis. Smederij Texel heeft een rijk verleden en heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van De Cocksdorp en de opbouw van het leven in polder Eierland.
Image

SOCIAL MEDIA

In onze kamers voor u beschikbaar:

  • Televisie met dvd-speler
  • Koelkast
  • Segafredo-koffieapparaat
  • Waterkoker
  • Thee (Senza)
  • Badjassen
  • Badproducten van Texels lavendel
  • Handdoeken

B&B DE SMEDERIJ TEXEL

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Bed & Breakfast Smederij Texel
Dionne van der Waal en Sander Bodegraven

Tot snel opTexel!

Image
Image
Sander & Dionne

Klik op onderstaande link om via Googlemaps de route naar Smederij Texel te bekijken.

Copyright Smederij Texel

Website: WEBJONGENS | Teksten: Tekstbureau Texel | Fotografie: Justin Sinner