bed and breakfast texel bedandbreakfast texel zimmer texel texel pension

Welkom

Welkom bij de Smederij Texel.
Voor IJzersterke Gastvrijheid bent u
welkom in onze oude smederij. Ruim 150 jaar geleden gebouwd en lang gebruikt
als smederij. De sporen hiervan zijn nog terug te vinden in ons pand.

'Lonkend naar de zee'

In onze 5 gastenverblijven hebben we de sfeer van vroeger behouden, de luxe van nu gemaakt en de humor van alle tijden er in gebracht. In uw gastenverblijf hangt een heerlijke badjas, de bedden zijn opgemaakt en de handdoeken liggen klaar voor optimale ontspanning. Ook is er een koelkastje, Segafredo koffie apparaat, waterkoker en TV met DVD speler. Natuurlijk kunt u gebruik maken van ons draadloos internet.

Ook in onze ruime tuin met oude boomgaard kunt u heerlijk relaxen en wegdromen van alle dingen die even niet belangrijk zijn. In de tuin is een keukentje waar u koffie en thee kunt pakken, ook staat er een barbecue voor algemeen gebruik.zoover beoordeling

Niet alleen u kunt heerlijk genieten op Texel, maar ook uw huisdier is in 2 gastenverblijven van harte welkom. Voor uw hond of kat hebben we een lekker bedje en de etensbakken staan klaar!

Elke ochtend staat er een luxe ontbijt op u te wachten op een door u gewenst tijdstip. Wilt u iemand verrassen met een verblijf bij ons, neem even contact met ons op dan maken wij een cadeaubon op maat.